Штаб ООС повідомив про загибель ще одного українського військового на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС повідомив про загибель ще одного українського військового на Донбасі

Штаб ООС повідомив про загибель ще одного українського військового на Донбасі
Джерело:  online.ua

У суботу, 3 квітня, в зоні ООС загинув ще один український військовий. Він підірвався на невідомому мінно-вибуховому пристрої.

Джерело: штаб ООС

Командування ООС уточнило, що трагедія сталася поблизу Шумів, де 26 березня ворожі снайпери вбили чотирьох українських захисників. В даний час на місці події працюють посадові особи військової частини і група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

Що відбувається в зоні ООС 3 квітня

У вечірньому зведенні штабу ООС також зазначено, що російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють обстріл позицій Збройних Сил України. 3 квітня було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків. Вони вели вогонь із заборонених Мінськими угодами мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Під обстріл російських окупантів потрапили захисники Авдіївки, Водяного і Пєсков.

"Про всі факти порушень з боку збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ. Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню", - підкреслили в штабі ООС.

Коротко про загострення на Донбасі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?