Сили оборони мають деякі успіхи на півночі Бахмута — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили оборони мають деякі успіхи на півночі Бахмута — Маляр

Сили оборони мають деякі успіхи на півночі Бахмута — Маляр
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі телемарафону заявила про активні дії біля Бахмута та ще раз наголосила на його стратегічній важливості.

Джерело: Ганна Маляр в ефірі телемарафону

ЗСУ мають певні успіхи у Бахмуті

Маляр повідомила, що на сьогодні тривають бої і в районі Кремінної, і Білогорівки, Спірного. Бахмут - це епіцентр бойових дій, ворог намагається захопити місто з декількох напрямків і оточити його.

Власне, що таке динаміка бойових дій. Це коли певні незначні успіхи є у ворога. Але в тому числі є і певні незначні, іноді, от сьогодні, значні були успіхи у збройних сил, які змогли дещо зробити на півночі міста. Є позитивна динаміка.

Маляр зазначила, що зараз росіяни інформаційно намагаються бити саме на те, що оборона Бахмута нібито не має сенсу.

Заступниця міністра ще раз пояснила важливість оборони міста.

Насамперед тому, що там знищується велика кількість ворожої техніки. Тобто ми зменшуємо ресурс ворога. На сьогодні особовий склад ворога та його певні наступальні можливості зменшується. Ворог змушений там концентрувати величезні свої зусилля. Тому дуже важливо, коли ми починаємо аналізувати і щось там висловлювати з приводу того, треба чи не треба, стратегічне чи не стратегічне в цій ситуації треба довіряти рішенням військових.

За словами Маляр, потрібно нормально сприймати, що іде рух обох сторін і передчасно робити висновки не потрібно.

Бої за місто не завершені, тому вони можуть мати різну динаміку: позитивну і негативну. Сприймати це потрібно як те, що українське військо робить абсолютно все на сьогодні, що може для того, щоб не допустити здійснення ворожих планів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?