Сили оборони відбили 92 атаки військ РФ та знищили склад — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили оборони відбили 92 атаки військ РФ та знищили склад — зведення Генштабу

Сили оборони відбили 92 атаки військ РФ та знищили склад — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

За минулу добу українські військові відбили 92 атаки росіян на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках, на яких росіяни продовжують намагатися вести наступальні дії.

Джерело: Генштаб ЗСУ

ЗСУ завдали 6 авіаударів та знищили склад РФ

Українська авіація за минулу добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 4 райони зосередження особового складу ворога, один склад боєприпасів та 2 місця розгортання станцій РЕБ противника.

Росіяни намагаються вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Для цього наступають на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

За минулу добу українські військові відбили 92 атаки росіян на цих напрямках.

Ситуація на напрямках станом на ранок 12 березня

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках  обстановка залишалась стабільною. Ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли районів 8 населених пунктів.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник зберігав свою суттєву військову присутність у прикордонних з Україною районах для недопущення перекидання українських підрозділів на інші напрямки.

Також, протягом попередньої доби, окупанти безуспішно намагалися прорвати оборону наших військ, здійснивши артилерійські обстріли районів 13 населених пунктів вздовж лінії бойового зіткнення.

На Бахмутському напрямку ворог не припиняв штурмові дії міста Бахмут. Від обстрілів окупантів постраждало 15 населених пунктів.

На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні спроби наступальних дій в напрямку населених пунктів Кам’янка, Сєверне, Первомайське, Невельське, Красногорівка та Мар’їнка Донецької. Численних ворожих обстрілів зазнали 18 населених пунктів.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує оборонятися. Одночасно з цим, здійснював інтенсивні обстріли майже 40 населених пунктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?