Сили оборони знищили 800 окупантів і 9 танків за добу — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили оборони знищили 800 окупантів і 9 танків за добу — зведення Генштабу

Генштаб ЗСУ
ЗСУ

За минулу добу російські війська втратили 800 солдатів, 9 танків, 19 броньованих машин. Між Силами оборони та окупантами відбулося 89 бойових зіткнень.

Ракетні війська уразили особовий склад РФ

За минулу добу авіація Сил оборони завдала 2 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по 3 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 складах боєприпасів, 1 пункту управління та 1 артилерійському засобу противника.

Ситуація на передовій

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 4 атаки в районах Синьківки та північно-західніше Петропавлівки Харківської області.

На Лиманському напрямку ЗСУ відбито 8 атак ворога в районах Спірного та Веселого Донецької області.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 14 атак ворога в районах Богданівки, Кліщіївки, Андріївки та Північного Донецької області.

На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 42 атаки противника в районах східніше Новобахмутівки, Авдіївки, південніше Сєверного, південніше Тоненького, Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки, Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 14 атак.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 3 атаки ворога в районах північніше Приютного та західніше Новопокровки Запорізької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують вести контрбатарейну боротьбу, наносять вогневе ураження по тилах противника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?