Сили ППО вночі знищили над Україною ударні дрони та ракети
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО вночі знищили над Україною ударні дрони та ракети

Повітряні Сили ЗСУ
ППО

У ніч на 12 грудня російські окупанти атакували Україну 15 ударними БпЛА «Shahed-136/131» та двома керованими авіаційними ракетами Х-59. Сили ППО збили 9 безпілотників та дві ракети.

Атака безпілотників 12 грудня

Повітряні сили повідомляють, що окупанти атакували безпілотниками типу «Shahed» із окупованого Криму, цього разу з району Балаклави.

Усього зафіксовано пуски 15 ударних БпЛА «Shahed-136/131», дев’ять із яких було знищено в різних областях України підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони.

Також ввечері 11 грудня, зенітними ракетними підрозділами повітряного командування «Схід» знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 на Запоріжжі та Дніпропетровщині.

Наслідки обстрілів України

На Дніпропетровщині ввечері у Синельниківському районі збили ворожий безпілотник. По Нікопольщині агресор бив з важкої артилерії. Цілив по Покровській сільській та Марганецькій громадах.

На Харківщині за добу артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 19 населених пунктів Харківщини: Охрімівка, Вовчанськ, Бударки Чугуївського району, Плетенівка, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп’янського району та ін.

На Херсонщині противник здійснив 125 обстрілів, випустивши 597 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. Одна людина загинула, ще 4 - дістали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?