Сили ППО знищили 14 ударних "шахедів" з 20 — деталі атаки
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО знищили 14 ударних "шахедів" з 20 — деталі атаки

Повітряні Сили ЗСУ
ППО

У ніч на 30 листопада російські війська атакували Україну 20 ударними безпілотниками. Сили ППО збили 14 з них, влучання зафіксували в Одеській області.

Результати роботи сил ППО 30 листопада

Повітряні сили повідомляють, що окупанти атакували 20-ма ударними БпЛА типу «Shahed» з двох напрямків: окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ в РФ.

Також війська РФ завдали удару по Донецькій області вісьмома зенітними керованими ракетами С-300.

До відбиття повітряного нападу залучено винищувачі, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи.

В результаті бойової роботи знищено 14 ударних БпЛА. Протиповітряна оборона працювала у південних, східних та центральних областях держави.

Наслідки атаки дронів 30 листопада

В Одеській області збили 5 дронів. Унаслідок влучання пошкоджено будівлю, що не використовувалася. Пожежу ліквідували рятувальники, люди не постраждали.

Про роботу ППО повідомляють у Шепетівському районі Хмельницької області. Внаслідок збиття дронів, уламки впали на території колишнього заводу. Травмованих немає. Пожежа відсутня.

У Дніпропетровській області знищили 3 ворожі безпілотники. Всі БпЛА збили над Нікопольщиною.

Також окупанти вдарили по Донеччині шістьма зенітними керованими ракетами С-300. Під обстрілом - Покровськ, Новогродівка та Мирноград.

Поранено 10 осіб, серед них 4 дитини. П’ятьох людей шукають під завалами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?