Сили ППО знищили усі дрони під час нічної атаки РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Сили ППО знищили усі дрони під час нічної атаки РФ

Повітряні Сили ЗСУ
шахед

Уночі 22 січня армія Російської Федерації атакувала територію України вісьмома “шахедами” — силам ППО вдалося знищити всі ворожі цілі.

Атака російськими дронами на Україну 22 січня: що відомо

За словами представників Повітряних сил ЗСУ, противник здійснив атаку 8-ма ударними БпЛА типу «Shahed-136/131» із району Приморсько-Ахтарськ — РФ.

Усі вісім "шахедів" знищено зенітними ракетними підрозділами та мобільними вогневими групами Повітряних Сил та Сил оборони України в межах Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей. Тримаймо небо! Разом — до перемоги! — йдеться в заяві ПС ЗСУ.

Укрїнські безпілотники продовжують атакувати територію РФ

Як уже згадувалося раніше, уночі 21 січня безпілотники Служби безпеки України атакували нафтовий термінал «Усть-Луга Ойл» в Ленінградській області.

Нещодавно також стало відомо, що він зупинив свою роботу,

Ці дані офіційно підтверджує інформаційна агенція Bloomberg.

Цей термінал — один із найновіших та найважливіших в РФ. Він працює на експорт, але постачає також паливо і для російських військ. Після атаки СБУ всі танкери, які були біля терміналу, відійшли далеко в море. Їхнє завантаження зірване, — йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, ця атака СБУ завдала не тільки значних матеріальних, але й іміджевих збитків Російській Федерації, адже всі зрозуміли, що розвалена російська ППО не може дати раду навіть дронам.

Українські воїни повідомляють про те, що російські загарбники наразі змушені перекидати ще більше установок ППО з фронту на захист тилу.

Нещодавно речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що ворог наситив системами ППО окупований Крим на 200%, залишивши територію РФ майже без захисту..

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?