Синоптики попередили про погіршення погоди в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптики попередили про погіршення погоди в Україні

Синоптики попередили про погіршення погоди в Україні
Джерело:  online.ua

З понеділка в Україні очікують і зливи, і снігопади, а також доволі різкі перепади температури. Завтра всю країну накриють сильні дощі.

Джерело: УкрГідрометцентр

Завтра, 29 листопада у всіх областях за прогнозами мають пройти сильні дощі, у західних - невеликий сніг. Температура нестабільна і в залежності від регіону коливатиметься від +1 до +14. Якщо на півдні та сході буде порівняно тепло, то на заході - температура наближатиметься до 0, однак все ж залишатиметься плюсовою.

В останній день листопада, 30 числа сніг також буде в західній частину країни, на півдні та сході і далі йтимуть дощі, жителі центральних регіонів все ще зможуть насолодитися сухою погодою. Температура коливатиметься від -1 до +6.

Прогноз погоди на перші дні грудня

1 грудня очікується сніг з дощем у західних, Луганській, Донецькій та північних областях. Суха погода буде у центрі країни та на півдні. Температура повітря буде коливатись від -1 до +1.

2 грудня сніг припиниться. У західних та північних областях буде дощ, а у інших регіонах сухо. Температура повітря підніметься і буде вдень від +3 до +9.

Прогноз погоди на Новий Рік та Різдво

Морозні дні побачимо ближче до Нового року. На переході від грудня до січня, у святкові дні, з перемінним успіхом, буде то мороз, то тепло.

"Найхолодніші дні, а це до -15 градусів випадають на початок січня, тобто свята новорічні будуть супроводжуватися морозними днями", — наголосила Мартазінова.

За словами експертки, цьогорічна зима запам’ятається українцям температурними гойдалками. Лютий буде холодним, однак значно теплішим, ніж у минулому році.
Варто також додати, що хоча в новорічний період будуть холодні дні, потім температура трохи підніметься. Згідно з прогнозом, наступне суттєве похолодання накриє нашу країну в лютому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?