Синоптикиня прогнозує різку зміну погоди в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптикиня прогнозує різку зміну погоди в Україні

спека
Джерело:  Наталка Діденко

Згідно з даними відомої синоптикині Наталки Діденко, у найближчі декілька днів українці зможу насолодитися справжньою літньою спекою.

Якою буде погода в Україні в кінці травня

Експертка обіцяє, що травневі ночі будуть доволі свіжими — йдеться про +10...+14 градусів, а на узбережжях морів +8...+11 градусів.

Окрім того, наголошується, що вдень 21 травня прогнозується +20...+27 градусів, а в окремих регіонах країни буде ще спекотніше.

Дощі, подекуди з грозами, пройдуть сьогодні місцями в прикарпатських областях, на Волині, Рівненщині, на Сумщині, Чернігівщині, Полтавщині, Черкащині, Харківщині. На решті території — без опадів.

Наталка Діденко

Наталка Діденко

Українська синоптикиня

Синоптикиня також додає, що 21 травня в українській столиці можна розраховувати на теплу погоду з максимальною температурою повітря +24...+26 градусів.

Опади у Києві наразі малоймовірні.

Надалі тиждень в Україні очікується теплим, до помірної спеки, — підсумувала Наталка Діденко.

Про спеку в Україні попереджають й інші синоптики

Згідно з даними синоптика Ігоря Кібальчича, протягом цього тижня окремі регіони країни накриє 30-градусна спека.

Окрім того, наголошується, що нічні заморозки повністю відступлять, а вдень температурне тло відповідатиме літнім показникам.

Зокрема, 21 травня до +30° повітря прогріється на Закарпатті.

Ба більше, вказано, що у другій половині тижня очікується посилення вітру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?