Синоптикиня попередила українців про різку зміну погодних умов
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптикиня попередила українців про різку зміну погодних умов

Синоптикиня попередила українців про різку зміну погодних умов
Джерело:  online.ua

Українська синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що найближчої доби атмосферні фронти принесуть опади у західний регіон нашої країни. За її словами, температура повітря там дещо знизиться.

Джерело: синоптикиня Наталка  Діденко у Facebook

Діденко повідомляє, що літні вихідні закінчилися, попереду похолодання

"У вівторок, Україну перетинатимуть атмосферні фронти. Карта 1. З фронтами, зазвичай, пов‘язані дощі.Будуть вони й завтра, проте в основному на Заході України. Може збільшитися хмарність та трохи зволожитися повітря також на Півночі, у центральних областях, може торкнути Харківщину. Але й сонця вистачатиме) Південь та Схід ще належатимуть сухій повітряній масі", - наголошує Наталка Діденко.

За її словами, температура повітря буде дещо нижчою у північних та західних областях, оскільки вони будуть знаходитися в тилу холодного фронту. 14 вересня прогнозують все ж комфортні +18+22 градуси. Варто звернути увагу на те, що на решті території нашої країни побуде літня погода, +20+25 градусів.

"Не забувайте про тумани, їхня оманлива ранкова краса з видимість 300-500 метрів хай не відволікає вас, дорогі водії, від дороги. У Києві вівторок очікується досить комфортним. Хоча й столицю перетне атмосферний фронт, проте нічого суттєвого він не дасть, максимум - збільшення вологої хмарності. Наслідком проходження фронту буде невелике зниження температури повітря - максимально в Києві завтра близько +22 градусів", - йдеться в повідомленні.

Не можна також не звернути увагу на те, що значно відчутніше похолодання відбудеться в найближчі вихідні, 18-19 вересня буде справді холодно, від +13+16 градусів.

"Тиждень черговий вересневий біжить далі, ми біжимо у своїх справах разом із ним. Не забувайте зупинятися, озиратися на навколишню красу і час від часу підглядати в прогноз погоди", - підсумувала Діденко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?