Синоптикиня розповіла, чим здивує погода в Україні 11 та 12 вересня
Категорія
Україна
Дата публікації

Синоптикиня розповіла, чим здивує погода в Україні 11 та 12 вересня

Синоптикиня розповіла, чим здивує погода в Україні 11 та 12 вересня
Джерело:  online.ua

Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що 11 та 12 вересня українці нарешті зможуть насолодитися довгоочікуваним осіннім теплом. За її словами, температура повітря впродовж дня досягатиме +22+26 градусів.

Джерело:  Facebook-сторінка синоптика Наталі Діденко, "Укргідрометцентр"

11-12 вересня українці зможуть насолодитися теплою погодою без дощів 

"Не захоплюйтесь у дводенній подорожі літнім гардеробом - ранки й вечори, зрозуміло, ночі вже явно холодні. Тому до футболок можна сміливо брати тоненькі складАні пуховички - слава тому, хто їх придумав. Адже у своєму футлярі такі пуховички перетворюються у чудову подушечку)", - наголошує Наталка Діденко.

За її словами, дощів у більшості областей України не буде.

"Хіба що в неділю в Криму, на Херсонщині, локально на Закарпатті може щось трохи покапати, але нічого серйозного", - каже синоптикиня.

Окрім того, наголошується, що в українській столиці 11-12 вересня буде чудова погода - сухо, сонячно, із свіжими ранками та теплими днями. Максимально в столиці впродовж суботи-неділі +23+25 градусів. Наталка Діденко радить українцям насолоджуватися літнім теплом, поки є така можливість.

Також синоптикиня звернула увагу на те, що наразі континентальна Європа купається у сонячному антициклональному теплі. За її словами, циклони та фронти з дощами, переважно, ходять околяса.
10 вересня в Україні, яка також належить цій чудовій синоптичній локації, буде знову суха сонячна погода.
Температура повітря у більшості областей досягатиме протягом дня +20+26 градусів.

"У Києві п‘ятниця не повинна дати жодного приводу для поганого настрою - сонце та +22+25 градусів! Ну, хіба що легке збентеження через затори, які зрозумілі будуть, звичайно за таких метеоумов і напередодні вихідних. Бо хто всидить у таку погоду вдома?)Тому плануйте, як краще рвонути на природу - машиною, велосипедом, електричкою чи недалечко пішки. Таких синоптичних п‘ятниць і таких вихідних впродовж року буває небагато - не проґавте", - порадила Наталка Діденко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?