Скандал на конкурсі Місіс Світу-2023: переможниця родом з Херсона трималася за руки з росіянкою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал на конкурсі Місіс Світу-2023: переможниця родом з Херсона трималася за руки з росіянкою

Скандал на конкурсі Місіс Світу-2023: переможниця родом з Херсона трималася за руки з росіянкою
Джерело:  online.ua

Скандал на конкурсі Місіс Світу-2023: переможниця родом з Херсона Ірина Безсмертна трималася за руки з представницею Росії.

Джерело: OBOZREVATEL

Скандал на конкурсі Місіс Світу-2023

36-річна уродженка цілодобово обстрілюваного російською армією Херсона Ірина Безсмертна стала переможницею Ms.World International 2023 ("Місіс Світу 2023").

Конкурс проходив у Маямі, куди боротися за корону приїхало близько ста конкурсанток із різних країн світу.

Так, дві представниці країни-терористки Росії увійшли до п'ятірки найкращих, а під час оголошення результатів українка тримала одну з них за руки.

Безсмертна представляла не Україну, а США.

У фіналі конкурсу Ms World International 2023 я представлятиму заміжніх жінок Америки. Злітаються дівчата з усього світу! А мені дуже пощастило, що конкурс проходитиме в Маямі в 15 хвилинах від нашого будинку, – написала Ірина в соцмережах.

Жінка вийшла вдруге заміж за американця 7 років тому. В Херсоні у неї залишилися рідні та друзі.

Ірина час від часу позиціонувала себе як українка, зокрема, демонструвала синьо-жовтий прапор. І в описі профілю Безсмертної в соціальних мережах зазначено: "From Ukraine".

Фото: instagram.com/msworldinternational

Проте про своє коріння колишня херсонка поспішно забула, коли перед оголошенням імені переможниці вирішила взяти свою конкурентку – росіянку Анастасію Машкіну – за руки.

Під час оголошення результатів Ірина стояла між Анастасією Машкіною та ще однією представницею РФ Анастасією Тізовою. Жінки аплодували і приємно посміхалися одна одній.

При цьому відразу після перемоги Безсмертна розмістила в соцмережах допис російською мовою про те, що вона "неймовірно горда бути українкою, яка представляє США на світовому рівні".

Нова Місіс Світу! Це Перемога! Головна корона наша! Я неймовірна горда бути українкою, яка представляє США на світовому рівні і завоювати головну корону! Дуже символічно – у День прапора України та напередодні Дня Незалежності! У найвизначніший момент, я дивилася на українські прапори у перших рядах – це гріло моє серце і давало підтримку! Незважаючи на те, де ти опинився, важливо не забувати, хто ти і з чого розпочався твій шлях, – видала жінка.

Стало відомо, хто представить Україну на конкурсі Міс Всесвіт-2023 

Як і у 2022 році, переможницю "Міс Україна Всесвіт" обирали без традиційного святкового заходу з дефіле. Натомість учасниці пройшли онлайн-співбесіду через Zoom.

Журі обрало трьох фіналісток, одна з яких здобула корону. Так, переможницею стала Ангелина Усанова. Вже 18 листопада 2023 року дівчина представить Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у Сальвадорі.

Додамо, що українка перебуває у США, де вже почала готуватися до конкурсу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?