Скільки дронів Bayraktar на рік вироблятиме завод в Україні — відомі цифри
Категорія
Україна
Дата публікації

Скільки дронів Bayraktar на рік вироблятиме завод в Україні — відомі цифри

Bayraktar
Джерело:  Reuters

В Україні продовжується будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar. Щороку на ньому планують виробляти понад 100 одиниць дронів.

Скільки дронів Bayraktar на рік вироблятиме завод в Україні

Наш завод будується... Нам потрібно близько 12 місяців, щоб закінчити будівництво, а потім ми перейдемо до внутрішньої техніки, обладнання та організаційної структури, - заявив Байрактар.

За його словами, завод в Україні буде великим. Він розраховує, що там працюватиме близько 500 людей.

Байрактор уточнив, що за рік планується виробляти близько 120 безпілотників. Але поки що не обрано конкретної моделі - TB2 або TB3.

При цьому він наголосив, що плани щодо будівництва заводу продовжуються незважаючи на війну Росії проти України і "ніщо" не може їх зупинити.

Завод з виробництва Bayraktar в Україні.

Нагадаємо, ще в липні минулого року міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін заявив, що в Україні розпочали будівництво заводу з виробництва Bayraktar.

Сам Халук Байрактар зазначав, що завод планують запустити у 2025 році.

Запланований загальний обсяг інвестицій у будівництво об'єкта становить 95,5 млн доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?