Слідуючи успіху "Гри в кальмара". Netflix випускає "Поклик пекла"
Категорія
Культура
Дата публікації

Слідуючи успіху "Гри в кальмара". Netflix випускає "Поклик пекла"

Слідуючи успіху "Гри в кальмара". Netflix випускає "Поклик пекла"
Джерело:  online.ua

Сервіс Netflix оголосив про вихід ще одного незвичайного серіалу родом із азіатської країни на хвилі інтересу до корейських серіалів, піднятої «Грою в кальмара». Йдеться про хорор-проєкт Hellbound / «Поклик пекла» з досить цікавою концепцією.

Джерело: Netflix

“Потойбічні істоти відправляють людей у пекло, виносячи їм жорстокі вироки. Незабаром з'являється релігійна група, якою рухає ідея божественної справедливості» - йдеться в описі серіалу.

Режисером виступив Ен Сан-хо, який зняв хорор «Потяг у Пусан». Він же написав сценарій разом із Чхве Гю-соком.

Головні ролі у новому серіалі зіграли виконали А-ін, Кім Хен Джу, Пак Чон-мін, Он Джина, Ян Ік-Чун та інші. Режисером виступив Ен Сан Хо, який зняв фільми жахів «Потяг у Пусан» та «Потяг у Пусан 2: Півострів».

За попередньою інформацією, перший сезон серіалу серіал Hellbound / «Поклик пекла» у складі 6 серій вийде на стрімінговій платформі Netflix вже 19 листопада 2021 року.

Ще три рейтингові серіали від Netflix

Перше місце гідно приділяється серіалу «Гра в кальмара». Герої постануть між двома світами. В одному – вони бідні люди, які знемагають від неймовірної кількості боргів. Кредитори вбили все хороше, що колись було у їхніх буднях. Тому коли випадає шанс зіграти в гру, навіть під загрозою смерті, сумнівів не залишається, пише GSMinfo.

Далі слідує серіал «Хід королеви», який розповість разючу історію сміливої дівчини. Незважаючи на незавидне існування в сирітському притулку, їй вдалося досягти неймовірних результатів. Доброта оточуючих часом здатна творити справжні дива. А бажання стати успішним дає змогу подолати будь-які труднощі на своєму шляху. Стати геніальною шахісткою і обіграти багатьох відомих діячів виявляється не так уже й складно.

Ще однією новинкою можна по праву назвати серіал «Каштановий чоловічок». Він розповість шокуючу історію одного провінційного містечка, де останнім часом постійно знаходять трупи дівчат. У слідства закладається враження, що у місті з’явився маніяк. В усьому винен характерний почерк убивці. На кожному місці злочину є невелика лялечка із каштану, зібрана вручну. І найголовніше, жодного доказу більше немає. Слідчим доведеться постаратися.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?