Смартгодинник Huawei оснастили цікавою та корисною функцією
Категорія
Технології
Дата публікації

Смартгодинник Huawei оснастили цікавою та корисною функцією

Смартгодинник Huawei оснастили цікавою та корисною функцією
Джерело:  online.ua

Huawei представить розумний годинник Watch D, який зможе зорієнтувати користувача щодо життєво важливих показників здоров’я за допомогою функції вимірювання артеріального тиску. Презентація відбудеться 23 грудня, і наразі щодо дизайну відомо те, що права сторона пристрою складається з двох кнопок– Home та HEALTH.

Джерело: Huawei Central

Дизайн годинника складається з трьох частин:

  • Сам дисплей

  • Ремінь з регульованим замком

  • Масивний датчик ззаду

Вся сторона годинника залишається вільною від зайвого, але справа є дві великі кнопки. HOME можна використовувати як крок назад або перехід на головний екран. Кнопка HEALTH викличе медичне меню і можливість виміряти тиск.

Huawei Watch D поставляється з попередньо встановленою операційною системою HarmonyOS. За винятком системи моніторингу артеріального тиску, інші функції, ймовірно, залишаться такими ж, як і в інших розумних годинників. Гаджет оснащений 32 МБ оперативної та 4 ГБ вбудованої пам'яті. Поки що не відомі інші параметри гаджета.

Інші смартгодинники, представлені цієї зими

Цієї зими ще деякі компанії представити оновлені смартгодинники. Йдеться про Vivo Watch 2, який матиме кілька кольорів корпусу і ремінців. Крім того, компанія підтвердила, що гаджет зможе похвалитися підтримкою eSIM. Тобто з годинника можна буде телефонувати і надсилати повідомлення, не використовуючи при цьому підключений Bluetooth смартфон.

Також свою пропозицію внесла компанія Garmin з його Venu 2 Plus з вбудованим приймачем GPS, компанія також випустить нові пристрої в серіях Epix, Fenix і Instinct.

МодельGarmin Epix Gen2 буде поміщена в міцний корпус (стандарт MIL-STD-810). З таким годинником можна буде занурюватися у воду на глибину до 100 метрів, тобто він абсолютно підходить любителям екстремальних видів спорту. У оснащення увійдуть приймач GPS, альтиметр, датчики частоти серцевих скорочень та рівня вмісту кисню у крові. Передбачено одразу п'ять фізичних кнопок управління в бічних частинах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?