Смерти главарей боевиков на Донбассе: в России названы две причины
Категорія
Події
Дата публікації

Смерти главарей боевиков на Донбассе: в России названы две причины

Смерти главарей боевиков на Донбассе: в России названы две причины
Джерело:  Ехо Москви

Причинами гучних вбивств ватажків бойовиків на Донбасі можуть бути або внутрішні розборки, або зачистка, яку проводять російські спецслужби.
Таку думку висловила російська журналістка Юлія Латиніна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".
"Що відбувається з Гіві і Моторолою — відбувається це в рамках бандитських розбірок чи відбувається це в рамках зачистки місцевості. Десь так, десь так", - зазначила вона.
При цьому Латиніна додала, що, "якщо це відбувається в рамках зачистки місцевості російськими спецслужбами, це дуже цікавий момент, тому що, перше, це означає, що вони адекватно оцінюють цей людський матеріал".


Читайте також: Незабаром після Гіві: бойовики ДНР чекають загибелі ще одного з ватажків

"А друге, їм абсолютно не шкода цих людей. Мабуть, тому що вони вважають, що вони в будь-який момент при загостренні ситуації можуть набрати нову кількість вантажників і автомийників, які будуть робити телевізійну картинку в той час, як за них будуть воювати безіменні солдати", - резюмувала журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA,  одіозний ватажок банди "Сомалі" був убитий вранці 8 лютого пострілом з реактивного піхотного вогнемет "Шмель"
Раніше вбивства  Товстих відомий російський журналіст Олександр Невзоров присвятив вірш, в якому натякнув на наступну жертву зачистки Донбасу росіянами.
Також варто додати, що  відомий український волонтер Роман Доник в інтерв'ю ONLINE.UA назвав Товстих "істеричкою" і висловив упевненість в тому, що слідом за ним будуть вбиті й інші ватажки ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?