Шойгу лякає дев'ятьма новими резервними полками для війни з Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

Шойгу лякає дев'ятьма новими резервними полками для війни з Україною

Сергій Шойгу, Міноборони РФ
Джерело:  online.ua

Як стверджує скандальний очільник Міністерства оборони РФ Сергій Шойгу, на території країни-агресорки нібито сформували 9 резервних полків для війни проти України. 

Шойгу запевняє, що в Росії набрали 9 резервних полків для війни з Україною

Поплічник Путіна продовжує цинічно брехати про те, що десятки тисяч росіян з радістю готові йти вмирати на українському фронті.

Якщо повертатися до контрактників, у нас, як це і було вирішено Генеральним штабом РФ, сформовані по кожному угрупованню резервні полки. Станом на сьогодні (5 жовтня 2023 року - ред.) у нас дев'ять резервних полків, які готуються, і йде їх природне, постійне поповнення, - стверджує глава Міноборони РФ.

Ба більше, Сергій Шойгу безсоромно вигадує, що також вдалося набрати майже 40 тисяч добровольців.

Люди приходять високомотивовані, готові до виконання бойових завдань. Хтось уже має бойовий досвід, тому що багато хто з добровольців, завершивши піврічний контракт, повертаються на другий, а є ті, хто повертаються втретє, - цинічно бреше він.

На вірну смерть в Україні Кремль кидає навіть жінок

Як зазначають росЗМІ, очільник Міноборони РФ 5 жовтня здійснив перевірку роботи з бойової підготовки резервних полків на полігонах Південного військового округу.

Сергій Шойгу запевняє, що там одночасно триває підготовка і контрактників, набраних в останній місяць, і добровольців.

Окрім того, поплічник Путіна кинувся публічно хвалити чиновників із різних регіонів країни-агресорки, які відправили на війну в Україну, загони "добровольців". Зокрема, главу Якутії.

Також, за словами Шойгу, його відомство нібито набрало багато "добровольців-жінок". Насамперед це "лікарі, медичні працівники", які, як зрозуміло, також гинуть під час війни в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?