Солдат РФ зізнався у вбивстві українських дітей та жінок — перехоплення СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдат РФ зізнався у вбивстві українських дітей та жінок — перехоплення СБУ

Солдат РФ зізнався у вбивстві українських дітей та жінок — перехоплення СБУ
Джерело:  online.ua

Щоденно російські солдати вбивають в Україні беззахисних дітей та жінок. Росіянин розповів про один з таких страшних злочинів своїй дружині в телефонній розмові.

Джерело: СБУ

Росіянин зізнався у вбивстві мирних людей

Служба безпеки України оприлюднила перехоплення розмови солдата РФ з дружиною. Під час телефонної розмови чоловік зізнався, що неодноразово вбивав дітей та жінок в Україні.

Я готовий, але я, якщо чесно, подох**л. Нам усе пояснили: чотирнадцяти, вісімнадцяти, дівчина, пох*й – просто наповал. Ідемо у зачистку... Нам треба вбивати неповнолітніх, жінок, усіх. Прикинь? Знищення повне відразу, взагалі просто: "стріляйте, нах*й", — сказав військовий РФ.

За його словами, такий нелюдський наказ дало російське військове керівництво.

На його дружину кремлівська пропаганда впливає ще ефективніше. Вона зовсім не дивується новині про звірячі вбивства, скоєні чоловіком, і навпаки, виправдовує дії рашистів: "Ми колись удома були, дивилися новини, з тобою говорили на цю тему. Хто був мирний – усі поїхали".

Вагнерівці вбивали українських дітей на Донбасі

Російські правозахисники оприлюднили свідчення двох колишніх командирів підрозділів ПВК "Вагнера", які були рекрутовані до найманців Євгена Пригожина з російських колоній.

Йдеться про Азамата Улдарова та Олексія Савичева, які були помилувані восени 2022 року. Наразі злочинці знаходяться на території РФ.

Колишні найманці ПВК розповіли засновнику Gulagu.net Володимиру Осєчкіну деталі розстрілів понад 20 українських дітей і підлітків, підривання ями з більш як 50 пораненими полоненими й так званими "500-ми" (ті, хто вирішив залишити війну та відмовився виконувати накази про вбивство українців), зачищення житлових будинків із убивством всіх, зокрема дітей.

За словами одного з "вагнерівців", він "вистрілив 5-річній дівчинці в голову", коли вони заходили до Соледара і Бахмута.

Вона верещить, вона маленька дитина, розумієш. Я вистрілив 5-6-річній дівчинці контрольний. Я цією рукою виконав наказ, убив дітей. Розумієш, за наказом. Те що ми... Нам давали команду зачистити і знищити всіх... Ми йшли 150 вагнерівців і вбивали всіх — жінок, чоловіків, пенсіонерів і дітей, зокрема маленьких — п’ятирічних, — зізнається злочинець.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?