Військові армії РФ скаржаться не несправні автомати — перехоплення ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові армії РФ скаржаться не несправні автомати — перехоплення ГУР

Військові армії РФ скаржаться не несправні автомати — перехоплення ГУР
Джерело:  online.ua

З перехоплених розмов військових злочинної армії РФ представники Головного управління розвідки Міноборони України дізнались, що російські військові скаржаться на несправні автомати, які їм видали, та відсутність боєприпасів та інших озброєнь.

Джерело: Telegram ГУР

Що відомо про скарги окупантів та відсутність в них озброєнь 

В одній з перехоплених розмов військового армії РФ з дружиною, той жаліється на те, що половина виданих автоматів старі та несправні, при цьому усі солдати у підрозділі хочуть повернутись додому і не хочуть воювати.

Вночі спокійно було, зараз знову цілий день стріляють... Наші стріляють з усіх знарядь по різних напрямках, ми тут сидимо самі як в оточені. Кудись назад стріляють, вперед, в бік, з усіх сторін стріляють. Тут усі згодні за гроші повернутись додому, - розповідає російський військовий.

За його словами, його підрозділ поки не перебуває під вогнем, адже в них не має вже ніякої техніки і українські військові, нібито не хочуть витрачати на них снаряди.

Якщо потрібно буде, за один раз нас знищать й все. Ще й автомати, вони ж видали старі, - заявляє росіянин.

Українські військові яскраво зупинили ворожий Прорив на Лимано-Куп'янському напрямку

За інформацією речника Східного угруповання ЗСУ Сергія Череватого, в районі Лимана та Куп'янська українські військові знищили новітній російський танк Т-90 "Прорив".

За минулу добу ворог 307 разів обстріляв там наші позиції з реактивної та ствольної артилерії, - повідомив речник ОК "Схід".

Череватий зазначив, що в резултаті боєзіткнень з підрозділами армії РФ протягом доби було ліквідовано 12 російських військових і 44 отримали поранення.

Крім танка Т-90, на цій ділянці фронту, за словами речника, знищено російські БМП-1, які були зняті з озброєння, а також артилерійський тягач.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?