Солдати РФ готові вбивати своїх генералів — перехоплення СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ готові вбивати своїх генералів — перехоплення СБУ

Солдати РФ готові вбивати своїх генералів — перехоплення СБУ
Джерело:  online.ua

Представникам Служби безпеки України вдалося дізнатися, що російські військові-контрактники відмовляються йти у наступ, оскільки зазнають масштабних втрат. Вони навіть готові вбивати своїх власних генералів, щоб не йти у наступ.

Джерело: Ютуб-канал  СБУ

Як стверджують в СБУ, росіяни хочуть вбивати своїх генералів

За словами української спецслужби, у Донецькій області контрактники РФ ледь не розстріляли свого генерала (командуючого округом) Валерія Солодчука та його охорону, які приїхали, щоб приборкати бунт і змусити "відказників" продовжувати воювати.

Окупанти не захотіли виконувати наказ і навіть готувалися підірвати "високих гостей". Після цього генерал РФ ганебно втік з передової.

Під час розмови солдат РФ зізнається, що від їхньої бригади (понад 600 осіб) залишилась лише третина, решта – загинули чи поранені.

У нас батарея практически вся в отказ пошла. Он начал стволом махать, стрелять: "Я, говорит, вас завалю, если вы, нах*й, не поедете туда!..." И все. Тут пацаненок: "Иди, говорит, вали!". Еб*ть, он гранату, чеку выдернул, говорит: "Ну давай, застрели, говорит, меня! Вместе, говорит, подорвемся тут". Всё. Там и спецназовцы на нас тоже стволами тыкать начали, мы на них стволами. Короче, чуть не перестрелялись все нах*й. Он в свой бобик сел, уехал… После еб*чих слов, я что-то вообще не хочу тут оставаться! - заявляє окупант під час розмови із дружиною.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно СБУ опублікувала номер "гарячої лінії" - 2402 - для окупантів, які шукають вихід, щоб утекти з війни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?