Солдати РФ погрожують бізнесменам на окупованій території — ЦНС
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ погрожують бізнесменам на окупованій території — ЦНС

Солдати РФ погрожують бізнесменам на окупованій території — ЦНС
Джерело:  online.ua

Російські загарбники змушують підприємців на окупованій території України отримувати російські паспорти та заново реєструвати свій бізнес за російськими законами.

Джерело: Центр національного спротиву

Солдати РФ погрожують бізнесменам на окупованій території

За словами окупантів, весь бізнес на ТОТ, який станом на 1 липня не перереєстрував свій бізнес до норм ворожого законодавства нестиме "кримінальну відповідальність", — повідомили там.

Стверджується, що без російської реєстрації бізнесмени будуть змушені припинити підприємницьку діяльність, і загрожують наслідками, якщо підприємці не відреагують на погрози.

Перереєструвати бізнес можна лише якщо маєш російський паспорт. Тому таким чином окупанти підвищують кількість отриманих паспортів РФ.

Що відомо про паспортизацію на окупованих територіях

Як повідомляли Українські Новини, держава-агресор Російська Федерація заохочує або змушує українців у тимчасовій окупації отримувати російські паспорти для зміцнення свого злочинного режиму та узаконити репресії проти українців.

1 травня радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що не будуть переслідуватися українці, які отримали російські паспорти на тимчасово окупованих територіях задля збереження життя та уникнення тортур чи депортації до держави-агресора РФ.

1 травня віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що українцям на тимчасово окупованих територіях краще не брати паспорти держави-агресора Росії. Омбудсмен Дмитро Лубінець порадив українцям на ТОТ брати російські паспорти задля збереження життя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?