Соліст Imagine Dragons під час концерту поцілував прапор України — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Соліст Imagine Dragons під час концерту поцілував прапор України — відео

Imagine Dragons
Джерело:  online.ua

Соліст гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс не нещодавньому концерті вкотре висловив підтримку Україні та поцілував український стяг.

Ден Рейнольдс з Imagine Dragons підтримав Україну

Під час концерту він помітив прихильниць з України, яки тримали синьо-жовтий прапор. Виконавець забрав його на сцену та поцілував.

Потім Рейнольдс залишив на прапорі автограф та віддав назад у зал.

Imagine Dragons підтримують Україну

Нагадаємо, що у травні гурт випустив кліп про війну в Україні на пісню Crushed, у якому знявся 14-річний хлопчик Сашко з села Новогригорівка на Миколаївщині.

Хлопець, який став героєм кліпу Crushed амбасадорів UNITED24, ніколи в житті не був за кордоном, але вже встиг побачити війну та руйнування, втратив дім через російський обстріл. Однак саме у Новогригорівці Сашко зустрів режисера-постановника Тая Арнольда. Тай зняв історію хлопця, і зрештою саме вона лягла в основу кліпу Crushed, - повідомляється на сторінці UNITED24.

У липні 2022 року Imagine Dragons стали амбасадорами фандрейзингової платформи United24. Гурт просуває напрямок медичної допомоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?