Солістка Go_A поділилася враженнями від Євробачення-2021
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка Go_A поділилася враженнями від Євробачення-2021

Солістка Go_A поділилася враженнями від Євробачення-2021
Джерело:  online.ua

Українськи гурт Go_A, який цьогоріч успішно представив нашу країну на  Євробаченні-2021, вже прибув додому. Солістка Катерина Павленко дала інтерв'ю в аеропорту Амстердама, під час якого відверто зізналася, що найперше зробить, коли прибуде в Україну. Друзі артистки зустрічали співачку в українській столиці разом із її домашнім улюбленцем.

Джерело: "24 канал"

Члени гурту Go_A в інтерв'ю зізналися, що сильно втомилися, адже не спали вже цілу добу, хоча вдалося трохи подрімати в літаку. Через це, за словами Катерини Павленко, вона може трохи "плутати слова".

Як гурт Go_A коментує цьогорічне Євробачення і повернення на Батьківщину

Як стверджує Катерина Павленко, загалом, у них усе добре, вони почуваються чудово, хоч трохи втомилися.

"Дуже крута поїздка, дуже багато вражень, мені здається, ми впоралися", - зазначила солістка гурту.

За словами Катерини Павленко, виступ на Євробаченні-2021 надихнув учасників групи, подарував ще більше натхнення й віри в себе, аніж це було після Національного відбору. Окрім того, зірка розказала, що зробить, коли приїде додому.

"Як би це банально не звучало, я обійму свого кота, потім сходжу в душ та ляжу спати", - каже співачка.

Що цікаво, зразу ж після прибуття солістки гурту до України, її друзі принесли в аеропорт домашнього улюбленця солістки Go_A, тож неабияк підняли їй настрій.

Що потрібно знати про виступ Україна на Євробаченні-2021

Гурту Go_A вдалося вибороти почемне 5 місце міжнародного пісенного конкурсу. Що важливо розуміти, якби результати вирішували тільки глядачі, то наша країна отримала б 2 місце.

Після яскравого виступу у фіналі пісня гурту зайняла 1 місце у рейтингах Spotify 8 країн.

Представники українського шоубізнесу не приховують, що пишаються гуртом Go_A та вітають колектив із 5 місцем. Що цікаво, іноземці також хвалять виступ України, зокрема переможці-італійці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?