Солістка Go_A розповіла, за які гроші не виступатиме гурт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка Go_A розповіла, за які гроші не виступатиме гурт

Солістка Go_A розповіла, за які гроші не виступатиме гурт
Джерело:  online.ua

Представник України на Євробаченні-2021 гурт Go_A продовжує тішити фанатів якісною музикою. Після успішного виступу на пісенному конкурсі гонорари артистів шалено підскочили. Саме тому тепер, як стверджує фронтвумен Катерина Павленко, вони не виступають менш як за 5 тисяч доларів.

Джерело: "Слава +"

Катерина Павленко розповіла про гонорари гурту

За словами співачки, після феєричного виступу на міжнародному конкурсі гонорари колективу підскочили мало не вп'ятеро. Павленко також додала, що 5 тисяч доларів – не та сума, за яку може виступити Go_A. Однак приблизну суму гонорару Катерина Павленко не розсекретила.

"За 5 тисяч доларів ми не виступаємо, це дешево. Але суму я не скажу. Мені здається, що це не та інформація, яку потрібно озвучувати", – розповіла співачка.

Чи планує Павленко йти у політику

Катерина Павленко зазначила, що їй жодного разу не пропонували йти в політику. Проте вона продовжує спілкуватися з людьми з різних сфер.

"У політику мені не пропонували й пропонувати не потрібно. Але були цікаві розмови з не менш цікавими людьми. Євробачення чудове тим, що дає можливість поспілкуватися з людьми з різних сфер. Часто тебе кличуть на тусовки, ти туди йдеш, і там у тебе є можливість поспілкуватися з кимось, хто займається якимись певними процесами", – заявила співачка.

Катерина Павленко не приховує, що живе доволі скромно через постійні виступи та концерти. Проте співачка може дозволити собі парфуми Chanel чи інші дорогі покупки.

За словами артистки, гурт Go_A навіть під час карантину активно гастролював Європою. Всюди їх приймали тепло. До того ж публіка підспівувала артистам попри те, що всі композиції гурту – українською мовою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?