Солістка гурту KAZKA розійшлася з хлопцем й знайшла нового обранця
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка гурту KAZKA розійшлася з хлопцем й знайшла нового обранця

Солістка гурту KAZKA розійшлася з хлопцем й знайшла нового обранця
Джерело:  online.ua

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька два місяці тому зізналася, що перебуває у нових стосунках. Однак участь співачки у проєкті "Танці з зірками" зіпсувала їх, тому коханий пішов від неї. Зараз артистка розглядає свого партнера по проєкту Юрія Мєшкова як нового обранця.

Джерело: "ТСН"

Солістка гурту KAZKA Заріцька пояснила, чому розірвала стосунки з колишнім

Олександра Заріцька, якій вдалося потрапити у п'ятірку найкращих зіркових пар на "Танцях з зірками", відверто зізналася, що її колишній хлопець не витримав пристрасних танців обраниці з її партнером на проєкті Юрієм Мєшковим.

"Так сталося, що хлопець не витримав розлуку танцями і не був суперстресостійким до Юри", – розповіла артистка.

Про розрив стосунків з колишнім співачка заявила ще під час сьомого ефіру шоу. Зараз вона уже не приховує, що вже була на побаченні з Мєшковим. Танцюрист зізнався, що відчуває симпатію до зірки, однак поки не може дати точної відповіді на запитання, чи в них щось складеться після фіналу "Танців із зірками", оскільки в такому разі йому доведеться переїхати до столиці і шукати в Києві нову роботу, що бути поряд із своєю новою дівчиною.

Юрій Мєшков та Олександра Заріцька (фото - instagram.com)

Що відомо про особисте життя солістки гурту KAZKA

Після того, як Олександра Заріцька стала відомою співачкою, почали актовно ширитися чутки про її роман з Микитою Будашем. 2 роки тому на сторінці гурту з'явилось романтичне фото, яке підігріло чутки про романтичні відносини.

Трохи згодом артистка розповіла, що почала зустрічатися з іноземцем. З ним вона познайомилась під час музичного фестивалю. Закохані подорожували до Італії, але через кілька місяців Олександра завершила стосунки з бойфрендом.

Нові стосунки дівчини тривали недовго – близько місяця, але перепоною став проєкт "Танці з зірками" та робота Олександри.

Читайте також:

  • Солістка гурту KAZKA вперше розповіла про своє нещасливе кохання

  • Тіна Кароль та KAZKA розчулили фанатів спільною піснею "Зірочка"

  • Гаряча красуня — солістка KAZKA вразила запальними танцями в купальнику

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?