Спакували валізи. Частина окупантів у Криму готова до втечі з півострова — представник ГУР Юсов
Категорія
Україна
Дата публікації

Спакували валізи. Частина окупантів у Криму готова до втечі з півострова — представник ГУР Юсов

Спакували валізи. Частина окупантів у Криму готова до втечі з півострова — представник ГУР Юсов
Джерело:  online.ua

Представник ГУР Андрій Юсов розповів про те, як окупанти в Криму вже мають готуватися до втечі та прокоментував нещодавні "диверсії" на залізниці на тимчасово окупованому півострові.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Частина окупантів вже вивезла родини з півострова

Нещодавно окупаційна влада в Криму визнала скасування курортного сезону, також окупанти заявили про посилення контролю пасажироперевезень через Керченську протоку.

Представник ГУР Андрій Юсов зазначив, що росіяни можуть тікати з півострова якщо не по мосту, то через поромну переправу.

Частина окупантів, особливо якщо ми говоримо про окупаційну адміністрацію, вже заздалегідь подбали та відвезли свої родини з українського півострова. Частина якраз зараз в режимі онлайн пробують це реалізувати і зробити. Так, валізи у багатьох спаковані. Якщо так можна сказати, то ті, хто з них найбільш мудрі, повинні уже виїжджати. Це для них наразі найбезпечніший варіант.

Що буде відбуватися в Криму найближчим часом

Вранці 18 травня пролунав вибух на залізниці в Сімферопольському районі Криму, внаслідок чого рух поїздів було призупинено. Окупанти назвали це диверсією.

Юсов зазначив, що поки Крим та інші українські території окуповані, за все, що там відбувається, несе повну відповідальність окупаційна влада.

Як відомо, вона останнім часом не може забезпечити ані нормальну роботу інфраструктури, в тому зокрема транспортної, ані безпеку громадян, навіть дотримання правил пожежної безпеки. Для того, щоби порядок, мир, спокій і регулярна робота залізничного транспорту відновилася в Криму — туди має повернутися українська влада. До того часу все, що сприяє окупаційним силам і окупаційному корпусу, сприяє перевезенню зброї, особового складу для атаки на мирні українські міста, цивільне населення, звичайно, час від часу буде сходити з рейок, і будуть ставатися різноманітні пригоди. Це абсолютно логічний і закономірний розвиток подій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?