Спокою не буде. Представник ГУР Юсов відреагував на нові вибухи в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Спокою не буде. Представник ГУР Юсов відреагував на нові вибухи в Криму

Спокою не буде. Представник ГУР Юсов відреагував на нові вибухи в Криму
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов з іронією відреагував на вибухи, які прогриміли на залізниці в Сімферопольському районі Криму. За його словами, російським загарбникам на окупованому півострові "спокою не буде".

Джерело: "Єдині новини"

Нові вибухи в Криму — ГУР уже відреагувало

По тих коліях перевозять, зокрема, зброю, боєприпаси, бронетехніку та інші засоби, які використовуються для загарбницької війни проти України. Для того, щоб вбивати цивільних українців і українських захисників. Цілком природно, що ці колії не витримали, стомилися і тепер на деякий час не функціонують, - жартома зазначив Андрій Юсов.

Представник команди Кирила Буданова звернув увагу на те, що інфраструктура Криму буде нормально і безпечно працювали лише тоді, коли наші захисники звільнять півострів, а поки там російські загарбники – "спокою не буде".

Окупанти уже тікають з Криму

На переконання Андрія Юсова, в Криму росіянам найбільше заважає місцеве населення, яке дедалі більше вірить в те, що Україні вдасться повернути Крим, а РФ зазнає поразки у цій війні.

Це підтверджує той факт, що окупаційна влада посилює фільтраційні заходи на півострові, оскільки не довіряє цивільному населенню.

Ба більше загарбники активно почали готуватися до майбутнього контрнаступу ЗСУ.

Згідно з даними української розвідки, гауляйтери та окупаційне керівництво півострова починають продавати свою нерухомість і вивозити сім'ї з Криму, попри заяви пропагандистів, що все "йде по плану".

Росіяни використовують Крим як логістичний хаб і транспортний вузол для перекидання живої сили та техніки на окуповані території українського півдня. Сам контингент росіян в Криму залишається незмінним, - пояснив Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?