Спецназ ГУР знищив склад озброєння армії РФ у Донецьку
Категорія
Україна
Дата публікації

Спецназ ГУР знищив склад озброєння армії РФ у Донецьку

Удари ЗСУ по Донецьку
Джерело:  online.ua

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони виявили та знищили склад з озброєннями злочинної армії РФ на території окупованого Донецька. 

Що відомо про деталі спецоперації ГУР

За інформацією представників ГУР, близько 3:20 ночі, 25 жовтня, було завдано влучних ударів по складу із ворожим озброєнням, який розташовувався на вулиці Ревякіна.

Відомо, що база з озброєнням належала 110-й окремій мотострілецькій бригаді 1-го армійського корпусу російських окупаційних військ, яка зараз задіяна у штурмових діях в районі Авдіївки.

Що відомо про спроби армії РФ сховати власну техніку на території Криму

За інформацією аналітиків українського партизанського руху “Атеш”, терористична російська армія почала ховати власну військову техніку в районі залізничих станцій.

Зазначається, що такі дії пов’язані зі страхами через влучні удари українських військових.

Зосередження російської техніки було помічено біля станцій:

  • Острякова;

  • Джанкой;

  • Сімферополь-Вантажний та інших.

Такий метод дає змогу окупантам уникнути великої концентрації техніки, а також оперативно здійснювати навантаження техніки для транспортування в бік фронту. Перевозити склади з військовою технікою вони намагаються виключно вночі, - підкреслюють представники партизанського руху.

Як відзначає "Атеш", кожне пересування російської техніки фіксується.

У Росії продовжують марити знищенням ракет ATACMS

В міноборони країни-агресорки на тлі останніх успішних атак українських військових по об’єктах злочинної армїї РФ на окупованих територіях і в Росії продовжують марити нібито знищенням американських ракет ATACMS.

Розповідаючи про "головні новини з фронту", окупанти оголосили про нібито збиття американських ракет ATACMS.

Протягом минулої доби перехоплено дві оперативно-тактичні ракети ATACМS виробництва США, зенітну ракету С-200, перероблену для ураження наземних цілей, а також дві протирадіолокаційні ракети HARM і два реактивні снаряди системи залпового вогню HIMARS виробництва США, - йдеться у брехливому звіті міноборони РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?