Spotify тестує чатбот для створення плейлистів за текстовими підказками
Категорія
Технології
Дата публікації

Spotify тестує чатбот для створення плейлистів за текстовими підказками

Spotify
Джерело:  TechCrunch

Стримінговий музичний сервіс Spotify тестує створення списків відтворення за допомогою штучного інтелекту. Поки невідомо, чи запустять цю функцію офіційно.

Створення плейлистів у Spotify за допомогою ШІ

Один з користувачів TikTok помітив цю функцію і поділився відповідними скриншотами. Відповідно до них, доступ до функції списків відтворення штучного інтелекту здійснюється на вкладці «Ваша бібліотека» в додатку Spotify.

Натиснувши на кнопку плюс (+) у верхньому правому куті екрана, у користувачів з’являється спливаюче меню, а функція списку відтворення ШІ є новою опцією під існуючими параметрами «Список відтворення» та «Змішування».

В описі цієї функції написано «Перетворіть свої ідеї на списки відтворення за допомогою штучного інтелекту» та зазначається, що наразі вона доступна лише англійською мовою.

Далі користувачі можуть ввести запит у вікно чат-бота ШІ або переглянути список запропонованих запитів, щоб розпочати роботу. Spotify пропонує «зосередитися на роботі з інструментальною електронікою», «заповнити тишу фоновою музикою кафе», «насолоджуватися веселими, оптимістичними та позитивними піснями» та «дослідити нішевий жанр, як-от Witch House».

Коли нова функція з’явиться на Spotify

Компанія підтвердила виданню TechCrunch, що проводить тестування, але не поділилася подробицями про технологію та її роботу, а також не вказала часові рамки запуску.

Про розробку нової функції стало відомо восени, вона дозволить користувачам створювати списки відтворення за допомогою технології штучного інтелекту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?