Справа Дубінського: ДБР проводить обшуки у помічника нардепа
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Дубінського: ДБР проводить обшуки у помічника нардепа

Справа Дубінського: ДБР проводить обшуки у помічника нардепа
Джерело:  online.ua

ДБР проводить обшуки у помічника нардепа Дубінського Колодюка. Правоохоронці перевіряють обставини виїзду нардепа за кордон під час війни.

Джерело: Суспільне

ДБР проводить обшуки у помічника нардепа Дубінського

Обшуки пройшли у помічника народного депутата Олександра Дубінського Володимира Колодюка.

Правоохоронці перевіряють обставини, повʼязані з виїздом народного депутата Дубінського за кордон у період воєнного стану.

3 серпня Служба безпеки України і Державне бюро розслідувань провели обшуки у народного депутата Олександра Дубінського.

Так, народний обранець під виглядом лікування батька поїхав на відпочинок за кордон.

Депутат заявив, що силовики за завданням чинної влади нібито намагаються знайти на нього компромат задля дискредитації.

В СБУ зазначили з приводу цієї справи:

При цьому батько нардепа виїжджав за кордон і повертався звідти самостійно – без фактичного супроводу парламентаря.

Також правоохоронці розслідують факти підписання нардепом офіційних документів під час його перебування за межами України, що може свідчити про підробку.

Що відомо про справу Дубінського 

25 липня співзасновник партії “Демократична сокира”, військовослужбовець Антон Швець повідомив, що МОЗ надало дозвіл депутату Олександру Дубінському виїхати за кордон.

Нардеп вивіз батька з тимчасово окупованого Донецька в Україну попри небезпеку через обстріли ЗС РФ, щоб пізніше отримати дозвіл на виїзд у Європу.

Дубінський підтвердив, що отримав дозвіл на виїзд з України для супроводу онкохворого батька у закордонну клініку.

У зв'язку зі складним діагнозом та відсутністю можливості для лікування батька в Україні, ми змушені проводити частину аналізів та терапії за кордоном. Для цього ми звернулися до МОЗ із усіма підтверджувальними документами та отримали право виїхати, — написав він у Телеграм.

26 липня Швець повідомив, що Дубінський під приводом супроводу хворого батька виїхав за кордон і нині відпочиває у Барселоні зі своєю дівчиною.

Дубінський збрехав МОЗ, що виїжджає в Європу для лікування свого батька. Тато був просто прикриттям. Дубінський поїхав до Барселони “висіти” зі своєю дівчиною та перевірити, як там поживають його виведені гроші. Його дівчина і виклала у сторіз в інсті фото у з Дубом. Точніше з ногою Дуба. На нозі у Дуба примітне тату. Переплутати це тату з якимось іншим неможливо. На фото зі сторіз Дубінський. Сторіз викладене 25 липня. Дівчина живе в Барселоні. І вона точно дівчина Дубінського, — написав військовий у Фейсбуці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?