США та НАТО нанесуть превентивний удар по РФ у разі ядерної загрози – експерт
Категорія
Політика
Дата публікації

США та НАТО нанесуть превентивний удар по РФ у разі ядерної загрози – експерт

США та НАТО нанесуть превентивний удар по РФ у разі ядерної загрози – експерт
Джерело:  online.ua

Військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник запасу ЗСУ Роман Світан звертає увагу на те, що у Північному морі тривають ядерні навчання сил НАТО. За його словами, Штати із країнами НАТО та з усіма країнами групи ядерного планування відпрацьовують можливе нанесення ядерного удару Росією.

Джерело: "24 Канал"

Що зроблять США і НАТО, щоб не допустити ядерного удару з боку РФ

На переконання українського експерта, у відповідь погрози диктатора Володимира Путіна та його команди, члени Альянсу, цілком можливо, можуть застосувати удар на випередження, звісно – не ядерний.

Після того, як буде зафіксований факт, що Росія переміщує ядерну зброю – вдарять так, що росіяни більше не зможуть зібрати ядерний заряд, – озвучив свій прогноз Роман Світан.

Як пояснює фахівець, йтиметься не стільки про захист України, як про неможливість застосування ядерної зброї по території Європи.

США відреагують на будь-яке застосування ядерної зброї

Варто також нагадати, що нещодавно радник з питань національної безпеки Джейк Салліван публічно попередив Кремль, що відповідь Білого домк не залежатиме від того, який вид ядерної зброї може застосувати Росія у війні з Україною.

Використання ядерної зброї на полі бою в Україні — це використання ядерної зброї на полі бою в Україні, і ми не будемо "нарізати салямі". Думка про те, що у застосуванні ядерної зброї можуть бути якісь то відмінності є небезпечною, — сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?