США відреагували на зізнання "кухаря Путіна" Пригожина про втручання в американські вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

США відреагували на зізнання "кухаря Путіна" Пригожина про втручання в американські вибори

США відреагували на зізнання "кухаря Путіна" Пригожина про втручання в американські вибори
Джерело:  online.ua

Команда очільника Білого дому Джо Байдена готова ввести санкції проти будь-якого суб’єкта, який намагатиметься втрутитися у виборчий процес. З такою заявою виступив речник Державного департаменту Нед Прайс після публічно зізнання "кухаря Путіна" Євгена Пригожина.

Джерело: ютуб-канал Держдепу США

США прокоментували зізнання Пригожина про втручання у вибори

Реагуючи на фактичне зізнання Пригожина у втручанні у виборчий процес у США, Нед Прайс назвав його "виявом безкарності, якою при Путіні й у Кремлі користуються корупціонери".

Нам усім відомо, особливо зараз, що вільні й чесні вибори є наріжним каменем американського суспільства й американської демократії. Ми не дозволимо втручання в наші вибори незалежно від того, звідки воно відбуватиметься. Ми це засвідчили не лише словами, а й діями, – наголосив речник Держдепу США.

Він також звернув увагу на те, що офіційний Вашингтон ще 5 років тому ввів потужні санкції проти Пригожина та його Агентства інтернет-досліджень, а у 2021-му – проти самої Росії.

Окрім того, як відомо, через втручання у вибори санкції були накладені на Іран.

Що Пригожин заявляв про втручання в американські вибори

Я вам відповім дуже тонко, делікатно і прошу вибачення, допущу певну двозначність. Панове, ми втручалися, втручаємося і будемо втручатися. Акуратно, точно, хірургічно і по-своєму, як ми це вміємо. Під час наших точкових операцій видалятимемо одразу обидві нирки і печінку, – заявив "кухар Путіна".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?