США затримали корабель з новітньою російською і китайською зброєю
Категорія
Світ
Дата публікації

США затримали корабель з новітньою російською і китайською зброєю

США затримали корабель з новітньою російською і китайською зброєю
Джерело:  online.ua

Ракетний крейсер ВМС США US Monterey перехопив в Аравійському морі судно без розпізнавальних знаків з великою партією зброї. На затриманому кораблі знайшли тисячі одиниць новітніх російських і китайських ракет, гвинтівок та кулеметів.

Джерело: Twitter 5-го флоту ВМС США

Американські військові вилучили з затриманого судна цілий склад зброї, який намагався таємно провезти екіпаж. У схованці виявили десятки сучасних протитанкових керованих ракет російського виробництва, тисячі китайських штурмових гвинтівок Type 56, сотні кулеметів ПКМ, снайперських гвинтівок, гранатометів і вдосконалених оптичних прицілів.

США затримали судно з російською і китайською зброєю (фото- twitter.com/US5thFleet)

На вилучення нелегального вантажу зброї у американських військових пішло два дні. Екіпаж судна, на якому перевозилося озброєння, вже допитали і відпустили. Куди прямував корабель і хто є його власником, поки невідомо. Американські військові з'ясовують, кому призначалася зброя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?