США займаються постачанням Україні протикорабельних ракет
Категорія
Світ
Дата публікації

США займаються постачанням Україні протикорабельних ракет

США займаються постачанням Україні протикорабельних ракет
Джерело:  online.ua

Як стверджують офіційні представники команди американського лідера Джо Байдена, США зі своїми партнерами постачають в Україну протикорабельні ракети для посилення її прибережної оборони.

Джерело:  Голос Америки

Штати уже надають Україні протикорабельні ракети

Ми підтримуємо Україну та працюємо, щоб допомогти їй покращити її прибережну оборону. У рамках цих зусиль ми надаємо Україні безпілотні судна берегової оборони. Ми також співпрацюємо з союзниками та партнерами над наданням Україні протикорабельних ракет і систем. Ми щодня постійно спілкуємося з українцями щодо їхніх потреб, – розповів один із представників Білого дому.

За його словами, саме офіційний Вашингтон є найбільшим постачальником допомоги ЗСУ оборонного призначення. Він пообіцяв, що США завждив будуть найпотужнішим другом України у цій сфері.

Протикорабельна ракета (фото - wikipedia.org)

Як уже згадувалося раніше, 7 червня під час виступу у Сенаті лідер Республіканської меншості республіканець Мітч Макконнелл закликав Білий дім надавати Україні серйознішу зброю.

Оскільки Росія посилає бойову міць на фронт, українським солдатам потрібно більше зброї. Їм потрібна потужніша зброя. І їм потрібна зброя більшої дальності, щоб безпечно протистояти наступальним силам Росії, - наголосив Мітч Макконнелл.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?