Стало відомо, чи повернеться Порошенко в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, чи повернеться Порошенко в Україну

Стало відомо, чи повернеться Порошенко в Україну
Джерело:  online.ua

Сьогодні остаточно була дана відповідь на питання, чи збулись прогнози про втечу колишнього президента Петра Порошенко за кордон. Як стало відомо ONLINE.UA з поінформованих джерел, цієї ночі літак з Порошенком повернувся в Україну.

Відзначається, що його літак вилетів з Дубая о 20:35 6 серпня, а приземлився в київському аеропорту «Жуляни» о 02:30. Після проходження прикордонного контролю екс-президент та члени його сім’ї залишили аеропорт на автомобілі.

Як відомо, виїзд Порошенка за межі України кілька тижнів тому супроводжувався справжньою істерією серед проросійських засобів масової інформації. До прогнозів про можливу втечу колишнього глави держави приєднався навіть відомий політичний експерт Михайло Погребинський. За його словами, Порошенко втік з країни через численні кримінальні провадження, порушені проти нього.

Погребинський також додав, що перед своєю втечею з України екс-президент «перевів у готівку півтонни стодоларових банкнот». Про це політичний експерт розповів в ефірі телеканалу NewsOne, який належить оточенню Віктора Медведчука.

Нагадаємо, що кілька днів тому у Держуправлінні справами порівняли розмір зарплати Зеленського та Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?