Стало відомо, куди забрали Насірова: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, куди забрали Насірова: з'явилися нові подробиці і відео

Стало відомо, куди забрали Насірова: з'явилися нові подробиці і відео

Тимчасово  відстороненого керівника ДФС Романа Насірова, якого раніше забрали з лікарні "Феофанія" в Києві, перевезли в Інститут кардіології.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", що цитує власні джерела.


Відзначається, що у медустанови вже знаходиться декілька нардепів, які не дають співробітникам НАБУ відправити Насірова на обстеження.


Читайте також: ЗМІ дізналися цікаві речі щодо діагнозу Насірова


"Насірова привезли в Інститут кардіології ім. Стражеско... Тут вже чатують депутати БПП, серед них Гліб Загорій і Валерій Давиденко", - йдеться в повідомленні.


У той же час, нардеп від "Самопомочі" Андрій Журжій написав в Facebook: "депутати від БПП намагаються відбити Насірова у НАБУ".




112.ua  оприлюднив відео з місця події:



З'явилася також інформація про те, що Насірова перемістили в палату.



Нагадаємо, що Роман Насіров нібито пережив інфаркт прямо перед врученням підозр у причетності до "газової справи" збіглого нардепа Олександра Онищенка і заподіянні державі збитків в 2 млрд грн.


Як повідомляв ONLINE.UA,  нардеп Андрій Журжій заявляв, що медичне обстеження Романа Насірова спростувало чутки про пережитий ним інфаркті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?