Стендаперка Лєра Мандзюк висміяла сюжет ЖВЛ про себе — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стендаперка Лєра Мандзюк висміяла сюжет ЖВЛ про себе — відео

Стендаперка Лєра Мандзюк висміяла сюжет ЖВЛ про себе — відео
Джерело:  online.ua

Відома українська гумористка Лєра Мандзюк іронічно прокоментувала сюжет телепередачі "Життя відомих людей" про себе.

Джерело: Валерія Мандзюк

Лєра Мандзюк розкритикувала випуск ЖВЛ про себе

На цьому прикладі я хочу показати, як телебачення вміло жонглює інформацією. Так, по суті більшість є правдою, але вони настільки все гіперболізують, що маніпулюють свідомістю глядача, - зазначила героїня сюжету.

Стендаперка почала розбір ще з назви сюжети - "Чому Лєра Мандзюк не хотіла знати рідного батька і чому прикриває ім'я свого обранця". Вона зауважила, що така назва є дуже кричущою.

Крім того, увагу Мандзюк привернув і той факт, що її назвали відомою учасницею передачі "Розсміши коміка", і підкреслили, що "тоді ведучим був сам Зеленський".

Дівчина розповіла, що колись вона і сама пробувала себе в якості ведучої цієї програми, але її не взяли.

Я тільки зараз зрозуміла, як добре, що мене не взяли..., - зазначила вона.

Журналісти розповіли історії про дитинство Валерії, яке показали дуже складним.

Так, в мене в родині дійсно була худоба. Було 2 гектари землі, але як вони це подають - "дівчинка мала щодня обслуговувати два гектара землі". Це неправда, - зазначила комікеса.

Крім того, ведучі гіперболізовано показали і стан мати Валерії. Вона дійсно хворіє, але, за словами стендаперки, все не так погано.

Особливе місце в програмі було виділено і для теми "таємничого коханого". Лєра Мандзюк висміяла цей вираз, бо, на її думку, це ніяка не таємниця.

Що відомо про Валерію Мандзюк

Лєра Мандзюк — комедійна акторка стенд-ап жанру, є двічі переможницею телешоу «Розсміши коміка», також активно бере участь у змаганнях Stand up Battle. Брала участь в проекті «Жіночий квартал». Виступає з сольними стенд-ап турами.

Закарпатська гумористка з Тячева, Валерія Мандзюк, вчергове розвеселила зал і суддів в шоу "Розсміши коміка".

Дівчина традиційно розповідає про життя своєї мами і все це "по-закарпатськи". Фантазії Лєриної мами про роман дівчини із Зеленським – "розірвали" публіку на повну.

В підсумку дівчина з Тячева виграла 50 тис. грн., які обіцяє витратити на свою маму.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?