Сценарій провокацій на Курській АЕС давно розроблений в РФ — ГУР
Категорія
Світ
Дата публікації

Сценарій провокацій на Курській АЕС давно розроблений в РФ — ГУР

Сценарій провокацій на Курській АЕС давно розроблений в РФ — ГУР
Джерело:  online.ua

Сценарій провокацій на Курській АЕС давно розроблений в РФ. Атаки на власні цивільні об’єкти для режиму Путіна – регулярна практика.

Джерело:  телемарафон Єдині новини

Провокації на Курській АЕС давно заплановані

Сценарії провокацій на Курській АЕС давно розроблені воєнно-політичним керівництвом Росії і підготовлені до втілення.

Про це в етері телемарафону "Єдині новини" сказав представник ГУР МО Андрій Юсов.

З метою підвищення рівня мобілізації, власних внутрішньополітичних процесів, можливо, з метою полегшення підготовчих і мобілізаційних заходів в країні, ворог справді може почати "бомбити Воронеж", але зараз мова йде про Курську АЕС. Такий план існує давно і питання остаточного рішення і команди — чи буде вона, і коли вона буде віддана, — сказав Юсов.

Представник ГУР зазначив, що наслідки подібних дій дуже часто організатори не можуть прорахувати.

Але наслідки в будь-яких подібних діях можуть бути значними. Коли ми говоримо про Курськ, мова йде про наслідки для росіян, цивільного населення. Тому питання до населення території РФ, які вони готові вживати заходи, щоби протидіяти таким намірам влади і людей, які узурпували владу чи далі терпіти і дивитися, як далі розгортатимуться події і казати, що все йде за планом, — сказав він.

Раніше Центр національного спротиву оприлюднив фото документів, які свідчать, що росіяни планують провокацію на Курській атомній електростанції у РФ і готують евакуацію місцевого населення.

РФ зберігала на Курській АЕС зброю масового ураження

У листопаді 2022 року Головне управління розвідки інформувало, що росіяни використовують територію Курської АЕС і пов'язаних із нею підприємств для зберігання та обслуговування ракет.

Упродовж декількох тижнів до підземних ангарів підприємства "Курскатоменергоремонт" у районі селища Іваніно Курської області представники ЗС РФ завозили ракети для комплексів С-300.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?