Суд через стрім в TikTok. В Одесі викрили фанатку Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд через стрім в TikTok. В Одесі викрили фанатку Путіна

Суд через стрім в TikTok. В Одесі викрили фанатку Путіна
Джерело:  online.ua

В Одесі виявили прихильницю РФ за допомогою стріму в TikTok. Жінка просувала російські наративи і заявляла, що з нетерпінням чекає захоплення Одеси Росією.

Джерело: Головне управління Національної поліції в Одеській області

Одеська прихильниця Путіна провела антиукраїнський стрім в TikTok

У ГУ Нацполіції Одеської області повідомили про викриття 46-річної Одеситки, яка просувала антиукраїнські наративи у соцмережах.

Правоохоронці встановили, що підозрювана під час трансляції в Tik Tok заявляла глядачам, що чекає Путіна в Одесі і готова навіть потерпіти бойові дії, аби тільки назавжди возз’єднатися з росіянами.

Інтернет-агітаторку викрили дізнавачі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1. Поліцейські вилучили у неї мобільний телефон, за допомогою якого вона здійснювала протиправні дії.

Фігурантці повідомили про підозру у колабораційній діяльності. Йдеться про публічні заклики до підтримки рішень та дій держави-агресора.

Повідомляється, що правоохоронці зібрали достатню кількість доказів та склали обвинувальний акт відносно жінки. Його вже скеровано до суду.

СБУ затримала 6 інтернет-агентів РФ

Служба безпеки нейтралізувала розгалужену міжрегіональну мережу проросійських інтернет-агентів. До її складу входило шість ворожих поплічників.

У месенджерах та заборонених соцмережах вони поширювали дезінформацію та кремлівські наративи про війну в Україні.

Більшу частину деструктивного контенту зловмисники брали з інтернет-ресурсів країни-агресора.
Агенти діяли у різних регіонах України. Зокрема, у Києві викрито 37-річного мешканця столиці, який у російській соцмережі "Вконтакте" закликав до масових убивств українців.

Також він агітував щодо застосування міжконтинентальних балістичних ракет «Сатана» проти західних країн-партнерів нашої держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?