Суд оголосив вирок у справі вбивства поліцейським 5-річного Кирила Тлявова
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд оголосив вирок у справі вбивства поліцейським 5-річного Кирила Тлявова

Суд оголосив вирок у справі вбивства поліцейським 5-річного Кирила Тлявова
Джерело:  online.ua

25 травня Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі.

Джерело: Офіс генпрокурора

Вирок у справі про вбивство Кирила Тлявова

Колишньому поліцейському Івану Приходьку призначили чотири роки позбавлення волі за неумисне вбивство. Суд урахував його строк перебування під вартою.

Також з нього стягнуть 135 тисяч гривень на користь держави. Крам цього Приходько має сплатити мільйон гривень моральної шкоди родичам хлопчика: батькам Кирила — 800 тисяч гривень, бабусі — 200 тис. грн.

Інший поліцейський Володимир Петровець отримав два роки випробувального терміну за збереження патронів.

Ще двоє фігурантів справи – Дмитро Кривошей та син сина Володимира Петровця, який на момент скоєння злочину був неповнолітнім, були виправдані судом.

В Офісі генпрокурора повідомили, що ювенальні прокурори Київської обласної прокуратури оскаржуватимуть рішення суду у встановленому законом порядку.

Що відомо про вбивство Кирила Тлявова

31 травня 2019 року в місті Переяслав 4 чоловіки, два з яких були поліцейськими, перебували на ганку домоволодіння одного з підозрюваних.

Відпочиваючи, чоловіки стріляли по заздалегідь розставленим ними мішеням, нехтуючи тим, що місце ураження кулями є громадським місцем, де могли перебувати інші особи.

Одна з куль, випущених по умовній мішені, влучила в голову 5-річного хлопчика, який в той час гуляв на вулиці з однолітками. Від отриманого поранення 3 червня дитина померла в лікарні.

За підозрою у вбивстві тоді затримали двох поліцейських - Івана Приходька та Володимира Петровця. Пізніше підозру отримали ще двоє осіб, один з яких був неповнолітнім.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?