Світ не готовий до того, що Путін зможе втратити свою владу — Зеленський
Категорія
Світ
Дата публікації

Світ не готовий до того, що Путін зможе втратити свою владу — Зеленський

Володимир Зеленський
Джерело:  Fox News

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що російський диктатор Володимир Путін є загрозою для НАТО і не зупиниться на Україні.

Путін є загрозою для НАТО

Зеленський в інтервʼю американському каналу Fox News відповів на питання, коли, на його думку, завершиться війна.

Світ насправді не готовий до того, що Путін зможе втратити свою владу. Світ боїться змін у Російській Федерації. Сполучені Штати та європейські країни та глобальний Південь можуть вибирати.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Зеленський попереджає, що Путін перетнув усі червоні лінії.

Він неадекватна людина, є загрозою для всього світу, для НАТО. І він спробує знищити НАТО. Тож коли світ це зрозуміє, буде добре. Таким чином, у цей момент війна завершиться

Зеленський розкритикував заяви Путіна про те, що президент України нібито підписав указ про заборону переговорів з РФ, та назвав його ненадійною особою: він нагадав, що президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Олаф Шольц отримали запевнення від Путіна, що Росія не буде окуповувати Україну.

Він також прокоментував заяви Путіна про те, що Росія не зацікавлена ​​йти на Польщу, Латвію чи «куди-небудь ще», додавши, що люди з оточення Путіна сказали, що він «не хоче зупинятися, поки не досягне своїх цілей».

Народ у РФ може усунути Путіна

Зеленський погодився, що російський народ може створити зміни всередині своєї країни та усунути Путіна, але це завдання залишається довгим і важким шляхом, особливо тому, що «Путін боїться лише сильних і не сприймає жодної слабкості», а це означає, що Україна має бути «сильною на полі бою, не дати [Росії] що-небудь окупувати».

Його позиції будуть слабшими, якщо при дедалі більших жертвах люди в Росії побачать ті сумніви, які будуть проти цієї війни. Ця хвиля — це те, що нам потрібно, — пояснив Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?