Телеведуча Лідія Таран потрапила в моторошну ДТП
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Телеведуча Лідія Таран потрапила в моторошну ДТП

Телеведуча Лідія Таран потрапила в моторошну ДТП
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Лідія Таран в неділю, 7 листопада, потрапила в серйозну ДТП. За словами зірки, в таксі, в якому вона знаходилася, врізалася інша автівка. Журналістці вдалося відбутися легкими ушкодженнями.

Джерело: Інстаграм-сторінка Лідії Таран

Лідія Таран прокоментувала страшну ДТП, в яку потрапила

За словами телеведучої, вона поверталася додому на таксі, проте вже через декілька метрів вона потрапила в ДТП, в якій змогла дивом вижити.

"Я викликала таксі й сіла на заднє сидіння. Зателефонувала доньці, що через 10 хвилин буду вдома. І через 5 секунд після удару лобом об переднє сидіння викочувалася з машини, що палала", – розказує Лідія Таран.

Як стверджує журналістка, аварія сталася через інших учасників ДТП, які не поставили на дорозі попереджувального знака у вигляді трикутника. Лідію Таран врятувало те, що її водій швидко зреагував, встиг загальмувати та змінити смугу, якою вони їхали.

Фото - скриншот Інстаграм-сторіс Лідії Таран

"Інакше мене б вже не було", - зізнається українська телеведуча.

Окрім того, Таран пощастило, адже задні дверцята автівки, в якій вона їхала, не заблокувалися. Журналістка нагадала своїм підписникам про те що ніколи не варто сідати біля водія, адже передні двері доводиться в таких випадках відкривати з допомогою спеціальної техніки.

"Була шокована. Розповідала іноземним туристам, що трапилося. Не можу усвідомити, що жива", – зізнається зірка українського телебачення.

За словами Лідії Таран, в результаті моторошного ДТП вона здерла асфальтом руку, має декілька забоїв на ліктях і побите коліно.

"Також трішки болить лоб. Але це така дрібниця у порівнянні з тим, від чого я була так близько", - підсумовує телеведуча.

Читайте також:

  • Співачка Надя Дорофєєва потрапила до лікарні в Єгипті

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення: цікаві подробиці читайте в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?