Tesla випустить найпрогресивніший та найбезпечніший електроквадроцикл
Категорія
Технології
Дата публікації

Tesla випустить найпрогресивніший та найбезпечніший електроквадроцикл

Tesla випустить найпрогресивніший та найбезпечніший електроквадроцикл
Джерело:  online.ua

Американська автомобільна компанія Tesla випускатиме не лише автомобілі, а також і електричні квадроцикли. Про це заявив Ілон Маск на зібраннях акціонерів компанії в Техасі.

Джерело: Autoevolution.

Cyberquad - таку назву отримає новий автотранспортний засіб з електричним рушієм. Він з'явиться у продажу разом з виходом на ринок пікапа Tesla Cybertruck. Квадроцикл, за словами Маска, матиме ряд суттєвих переваг перед конкурентами.

Наприклад, розробники планують запровадити певну інтеграцію між квадроциклом та пікапом. Cyberquad зможе отримувати живлення від Tesla Cybertruck і таким чином підзаряжатиме свої акумулятори.

Він також буде пристосований до легкого і зручного транспортування в багажному відділенні пікапа на будь-яку відстань.

Квадроцикл Cyberquad буде найбезпечнішим в світі

Ще однією важливою якістю квадроцикл зможе похизуватись під час руху крутими схилами або на важких ділянках траси. За словами СЕО Tesla, квадроцикл отримає інноваційну підвіску, яка зовсім унеможливить перекидання транспортного засобу за будь-яких умов.

"Ми хочемо зробити найбезпечніший в світі квадроцикл. Думаю, нам під силу попрацювати над його підвіскою так, щоб він не перевертався. Коли квадроцикли перевертаються, то це дуже небезпечно, тому Cyberquad перевертатися не буде", - повідомив Ілон Маск.

Поки що не відомо, чи квадроцикл входитиме винятково до комплектації пікапа, чи у покупців з'явиться можливість придбати Cyberquad окремо.

У продаж новий транспортний засіб від Ілона Маска надійде вже в 2022 році одночасно з пікапом Tesla Cybertruck.

Зрештою, двомісний електричний Cyberquad може стати гарним засобом для відпочинку та отримання нових вражень від мандрівок і дозволить менше забруднювати навколишнє середовище.

Читайте також:

  • У Tesla обґрунтували міграцію компанії Маска з Каліфорнії до Техасу.

  • Маск звинуватив адміністрацію Байдена в упередженому ставленні до Tesla.

  • Блогери спробували перетворити електромобіль Tesla на субмарину: що з цього вийшло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?