TikTok заборонить підліткам переглядати контент для дорослих
Категорія
Технології
Дата публікації

TikTok заборонить підліткам переглядати контент для дорослих

TikTok заборонить підліткам переглядати контент для дорослих
Джерело:  online.ua

TikTok працює над тим, щоб оцінювати та обмежувати вміст за віком, щоб запобігти доступ підлітків до нього.

Джерело: Reuters

 TikTok дозволить батькам контролювати контент для дітей

TikTok, популярність якого серед підлітків виросла в останні роки, заявив, що проводить невелике тестування, яке полягає в дозволі батькам чи опікунам обмежити контент, що бачить їхня неповнолітня дитина.

Компанія, що належить китайському технологічному титану ByteDance, заявила, що використовує типи стандартів рейтингу вмісту, які вже використовуються для фільмів та ігор. За словами компанії, автори контенту зможуть вказати, чи хочуть вони, щоб їхні відео переглядала лише доросла аудиторія.

TikTok, який піддавався критиці за публікації, що пропагують розлади харчової поведінки, стверджує, що забороняє такий вміст, також у компанії повідомили, що почнуть видаляти дописи, які пропагують більш широкий контент про порушення харчування.

Ми розуміємо, що люди можуть боротися з нездоровими моделями харчування та поведінкою, не маючи діагнозу розладу харчової поведінки. Наша мета полягає в тому, щоб визнати більше симптомів, таких як надмірні фізичні навантаження або короткочасне голодування, які часто є недостатньо розпізнаними ознаками потенційної проблеми, – йдеться у дописі.

Вплив соціальних мереж на підлітків

Платформи соціальних мереж перевіряються щодо їхніх підходів до благополуччя та безпеки молодих користувачів. Американські законодавці розкритикували Meta Platforms Inc, материнську компанію Facebook, Instagram і WhatsApp, через її план запровадити версію Instagram для дітей.

Минулого року коаліція генеральних прокурорів США почала розслідування Meta щодо просування Instagram серед дітей, незважаючи на потенційну шкоду. Це сталося після витіку внутрішніх документів, що підняло питання досліджень компанії щодо впливу Instagram на психічне здоров’я користувачів-підлітків.

Нагадаємо, Facebook зазнав критики після повідомлення Wall Street Journal, заснованого на внутрішніх документах. Внутрішнє дослідження компанії показало, що Instagram може бути токсичним, особливо для дівчаток-підлітків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?