Тіна Кароль переспівала відому щедрівку разом з гуртом PROBASS & HARDI — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль переспівала відому щедрівку разом з гуртом PROBASS & HARDI — відео

Тіна Кароль і Probass & Hardi
Джерело:  Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль разом з гуртом PROBASS & HARDI заспівала нову версію відомої української щедрівки "Ой сивая тая зозуленька". Змінена різдвяна пісня стала сучасною переробкою українського фольклору.

Щедрівка зазвучала по-новому: Кароль заспівала з PROBASS & HARDS

Тіна Кароль і електронний гурт з Кременчука PROBASS & HARDI представили нову версію відомої української щедрівки "Ой сивая тая зозуленька".

Оновлену версію щедрівки Кароль заспівала в ефірі "Сніданку з 1+1" та поділилася відповідним відео у себе в Facebook.

Нове звучання відомої щедрівки. Трошки настрою вам. Все буде Україна! – підписала Тіна.

Артистка розповіла, що сама звернулася до гурту PROBASS & HARDI з проханням доєднатися до її різдвяної музичної ініціативи та осучаснити стару щедрівку.

Фронтмен колективу, у свою чергу, зауважив, що не міг відмовити зірці, адже погоджується з тим, що важливо популяризувати первозданну українську культуру всіма можливими методами.

Кароль, окрім іншого, вразила прихильників і своїм розкішним образом. Співачка вдягнула неймовірної краси вишиванку з червоними квітковими орнаментами на білій тканині. Особливість сорочки – її довгі рукави незвичної форми.

Пісню One Nation Under Love номінували на Греммі: що відомо

За словами Тіни Кароль, пісню подали на різні номінації "Греммі".

Як відомо, у кліпі зірка співає про незламну українську націю на тлі пам'ятника "Україна-Мати" в Києві.

Побачимо! Навіть наш симфонічний оркестр також поданий до "Греммі". Буде видно, чи дадуть нам короткий шорт-лист чи довгий. Я не знаю. Це вже таке: "Ви мусите це зробити!", – зазначила співачка.

Вона також розповіла, що ідея створити композицію One Nation Under Love з'явилася ще після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Тіна доволі довго намагалася знайти людину, яка б допомогла їй це втілити в життя.

Згодом Тіні Кароль вдалося зустрітися з Дайан Уоррен, з якою вона доволі швидко знайшла спільну мову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?