Тіна Кароль повернулася на "Голос країни" після скарг про інтриги на шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль повернулася на "Голос країни" після скарг про інтриги на шоу

Тіна Кароль повернулася на "Голос країни" після скарг про інтриги на шоу
Джерело:  online.ua

Зірка виступила на проєкті після того, як залишила суддівське крісло через заяви про те, що на шоу почалися інтриги та хайп.

Джерело: інстаграм продюсера Володимира Завадюка

Тіна Кароль на "Голосі країни-12"

Нещодавно були опубліковані імена нових тренерів 12 сезону шоу "Голос країни", ними стали співачка Надя Дорофєєва, продюсер Потап, співачка Оля Полякова та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Тіни Кароль, яка багато років займала суддівське крісло, серед них не було. У минулому сезоні Кароль заявила, що йде з проєкту.

Проте співачка стала гостею одного з ефірів, зйомки його тривають.

Виконавиця неочікувано вийшла на сцену проєкту, де підтримала одну з учасниць. Вона навіть заспівала разом з нею в дуеті.

Продюсер Володимир Завадюк повідомив про "повернення" Тіни Кароль на своїй інстаграм-сторінці. Він опублікував спільне фото зі співачкою.

Зустрілися сьогодні на тому ж місці, в особливий час, в гримерці. Під час зйомок нового сезону "Голосу країни". Дякую, Тіно, що прийшла підтримати талановиту учасницю, яка написала її пісню. Це буде неймовірний сезон. Тому що так звучить твоя країна! – написав Завадюк.

Фото з Тіною Кароль опублікував також ведучий шоу Юрій Горбунов. "Несподівана гостя на зйомках "Голосу"", – написав шоумен.

Чому Тіна Кароль покинула "Голос країни"

Українська співачка пішла з шоу, бо "не готова брати участь в інтригах та хайпі".

За 9 років я бачила в проекті "Голос" три продюсерські команди. Третя вимагає трохи більше інтриг та хайпу. А я в інтригах та хайпі не готова брати участь, я таки можу дати трохи більше професіоналізму та якості, тому прямо сказала – вам треба звертатися до інших героїв", - сказала вона із цього приводу.

На своє місце знаменитість запропонувала іншу кандидатуру – фронтвумен гурту The Hardkiss Юлію Саніну. Однак цього не сталося.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?