Тіна Кароль пояснила, від чого відмовилася заради бездоганної фігури
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль пояснила, від чого відмовилася заради бездоганної фігури

Тіна Кароль пояснила, від чого відмовилася заради бездоганної фігури
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль продовжує ділитися із відданими шанувальниками та шанувальницями секретами своєї бездоганної фізичної форми. За словами зірки, тримати себе в тонусі їй допомагає не лише спорт, а й абсолютна відмова від алкоголю.

Джерело: "Новое Время"

Тіна Кароль зізналася, чому повністю відмовилась від алкоголю

Як стверджує українська артистка, вона не змогла б виглядати так розкішно й давати по два-три концерти на день, якби дозволяла собі алкоголь.

"Потрібна тверезість, до того ж абсолютна. Усі ці уявлення про зірок, море алкоголю та наркотиків – хибні, бо будь-який допінг спустошить тебе", – наголосила українська попдіва.

Зірка також звернула увагу на те, що не поділяє думку колеги по сцені та лідера "Океану Ельзи" Святослава Вакарчука. Останній раніше заявляв, що " алкоголь – це прекрасна річ, якщо не зловживати".

Як Тіні Кароль вдається залишатися в ідеальній фізичній формі

Артистка ніколи не приховувала від фанатів, що не уявляє свого життя без спорту. Щодня вона прокидається на сході сонця й присвячує ранок тренуванню – стрибає на скакалці близько 40 хвилин. За словами співачка, для неї це своєрідна медитація, під час якої вона встигає подумати про все на світі.

Окрім того, артистка дотримується здорового харчуваннята та вкрай рідко дозволяє собі шкідливу улюблену їжу.

"Я дуже зрідка дозволяю собі фаст-фуд або їсти проти ночі. Якийсь торт, крем, щось таке. Але це не шкідливі звички. Це мій відступ від системи. Задоволення з відчуттям провини", – жартує Тіна Кароль.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?