Тіна Кароль відповіла на критику свого неоднозначного виступу на Atlas Weekend
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль відповіла на критику свого неоднозначного виступу на Atlas Weekend

Тіна Кароль відповіла на критику свого неоднозначного виступу на Atlas Weekend
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль, яка стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend, неочікувано для всіх використала для свого виступу пітона. На переконання самої співачки, це не нанесе травми тварині, оскільки вона пройшла дуже багато репетицій.

Джерело: "Світське життя"

Тіна Кароль потрапила під справжній шквал критики після свого скандального виступу з пітоном Апельсином. Чимало фанатів артистки та користувачів мережі почали звинувачувати співачку в експлуатації тварини. Згідно з останніми даними, зоозахисники поки не відреагували на концерт зірки.

Тіна Кароль прокоментувала участь пітона у її виступі на Atlas Weekend

За словами співачки, вона доволі довго тренувалась з пітоном, а виступ на концерті не нашкодив йому.

"Це його не вб'є, ми з ним пройшли великий термін репетицій, він мені вже як рідний. Ми з ним пройшли приблизно 15 прогонів, хоча я спочатку його дуже боялася і десь в грудні хотіла зняти фотосесію і зрозуміла, що я істерично кричу", – заявила співачка.

Тіна Кароль також відверто зізналася, що в Каліфорнії на неї напала гримуча змія - після цього випадку українська співачка почала страждати від панічних атак, коли бачить цих тварин.

"Потім ми з сином з'їздили в Намібію і я зрозуміла, що я не навчена любити природу і бути частиною природи. На мене в Каліфорнії нападала гримуча змія, і мені вдалося втекти. З того моменту у мене були панічні атаки на змій. Тому це такий мій челендж і я йду назустріч страху", – прокоментувала свій неоднозначний виступ Тіна Кароль.

Варто звернути увагу на те, що під час фестивалю Atlas Weekend 2021 українська співачкаТіна Кароль влаштувала справжнє шоу. Вона використовувала багато технологій – доповнену реальність, лазерне шоу, моушн-графіку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?