Трамп пробув у в'язниці 20 хвилин і вийшов під заставу — СNN
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп пробув у в'язниці 20 хвилин і вийшов під заставу — СNN

Трамп пробув у в'язниці 20 хвилин і вийшов під заставу — СNN
Джерело:  online.ua

Трамп пробув у в'язниці 20 хвилин і вийшов під заставу 200 тисяч доларів. Експрезидента тимчасово заарештували та помістили у в’язницю округу Фултон.

Джерело: CNN

Трамп пробув у в'язниці 20 хвилин

Колишній президент США Дональд Трамп пройшов у в'язниці округу Фултон, штат Джорджія, формальну процедуру арешту у справі про втручання у вибори. Його звільнили під заставу у 200 тисяч доларів.

CNN повідомляє, що Трамп пройшов традиційну процедуру ув’язнення. Його тимчасово заарештували та помістили у в’язницю округу Фултон.

У в'язниці експрезидента США обшукали, сфотографували та взяли відбитки пальців.

Так, Трамп має зріст 6 футів 3 дюйми і важить 215 фунтів, у нього блакитні очі та світле або світло-руде волосся.

Після звільнення з ізолятору його кортеж попрямував до міжнародного аеропорту Гартсфілд-Джексон в Атланті.

Раніше Трамп і його адвокати уклали зі слідством угоду про запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання в розмірі 200 тисяч доларів.

Умови звільнення, зокрема, передбачають, що експрезидент не може використовувати соцмережі для нападів на співобвинувачених і свідків.

Кримінальні справи проти Трампа: що відомо

14 серпня експрезиденту США офіційно оголосили четверте кримінальне звинувачення щодо спроби змінити свою поразку на виборах у штаті Джорджія.

У цій справі фігурують ще 18 людей: його адвокати Руді Джуліані та Джон Істмен і тодішній керівник апарату у Білому домі Марк Медоуз тощо.

Загалом Трампу висунуто 37 пунктів обвинувачення. Він може отримати до 400 років ув’язнення.

У липні Дональд Трамп отримав додаткові звинувачення у справі щодо зберігання секретних документів після завершення каденції в Білому домі.

2 серпня Трамп втретє за чотири місяці отримав федеральне звинувачення, цього разу – у справі про спробу скасувати результати виборів президента 2020 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?