Треба було забутися. Настя Каменських заявила про серйозні проблеми
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Треба було забутися. Настя Каменських заявила про серйозні проблеми

Треба було забутися. Настя Каменських заявила про серйозні проблеми
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Настя Каменських відверто зізналася, що мала серйозні проблеми з алкоголем, які в неї з'явилися після початку російсько-української війни.

Джерело: Маша Єфросиніна

Настя Каменських рятувалася від депресії алкоголем

У мене був важкий рік, було багато алкоголю. Усі ж слідкують, я дуже відверта у своїх блогах, усі знають, що я випивала, коли це доречно – день народження чи якесь там свято, або якщо мені хотілося. Я мало пила. Але звісно цей рік… Це було зовсім інше, треба було забутися. А алкоголь, що дає? Він дає тобі кудись полетіти. Його було багато,– розповідає артистка.

Проте нещодавно співачці вдалося позбутися цієї проблеми, адже вона усвідомила, що втрачає дорогоцінний час.

Зараз я дуже рідко п'ю, тому що я навпаки хочу бути тут, я не можу пропустити жодної посмішки людини на концерті, жодні обіймашки з дитиною. Мені хочеться тверезості, тому що я хочу насолоджуватися, - зізналася Настя Каменських.

Каменських також довелося приймати антидепресанти

За словами співачки, вона доволі довго відчувала себе абсолютно безсилою та не могла повернутися до нормального життя.

Саме тому Каменських вирішилася звернутися за допомогою до фахівців.

У мене міг поїхати дах, тому я звернулася до спеціалістів, звичайно. Розуміла, що сама не справляюся взагалі. Настільки від болю оніміння. Єдине, що вмикалося – це, звичайно, аритмія. Абсолютно не контрольована. Я можу показати свої слабкі сторони, для мене це не проблема. Важко всім. Але біль – це двері вперед. Ти згадуєш дітей і розумієш, що те, що ти пережила, – це взагалі ніфіга не пережила. Було погано, але порівняно з іншими ситуаціями, то це ніфіга не пережила, – зазначає артистка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?